Personeelsplanning Antwerpen

Tools voor personeelsplanning

Ontdek onze toepassingen

Personeelsplanning Oost-Vlaanderen in software als Excel

Gebruikt u Excel voor uw personeelsplanning? Verwerkt Excel voor u ook automatisch de beschikbaarheid van uw personeelsleden op uurbasis? En kunt u de Excel sheet ook met een druk op de knop online ter beschikking stellen aan uw werknemers? Heeft u aan het eind van de dag direct een urenregistratie ter beschikking in Excel? Dat kunnen wij ons niet voorstellen.

Excel en andere software kunnen als hulpmiddelen functioneren wanneer u werkt aan uw personeelsplanning. Tegenwoordig zijn er echter veel meer mogelijkheden, gewoon 24/7 live en online te benaderen via uw browser. Vanaf uw PC op kantoor, uw tablet en uw mobiele telefoon. Niet alleen door werkgevers, maar ook door werknemers.

Directe verbinding tussen werknemer en werkgever

Er moet een directe verbinding tussen werknemer en werkgever zijn. Als werknemer profiteert u daar ook van, doordat u direct kenbaar kunt maken wanneer u wel en niet beschikbaar bent. Daarvoor hoeft u dus niet een Excel sheet te downloaden of papierwerk in te vullen. Het delen van de personeelsplanning en roosters was nog nooit zo makkelijk.

 

Regio Antwerpen?
Contacteer ons op het nummer:
03 369 23 07