Voordelen personeelsplanning

Tijdregistratie

Ontdek onze toepassingen

Voordelen van goede planningssoftware

personeelsplanning | personeelsadministratie | tijdregistratieUniformiteit

De ene brengt zijn werkbon binnen op kantoor, de andere mailt het door, nog een andere vergeet het door te sturen, …  Met de Traxgo planningssoftware werkt iedereen op dezelfde uniforme wijze. Geen discussies meer: alle informatie in één oogopslag. Het perfecte systeem voor een goede personeelsplanning.

Betere salarisverwerking

De correcte uitbetaling van uw werknemers is cruciaal in het creëren van een goede werksfeer.  Laattijdige of verkeerde uitbetalingen zijn één van de grootste ergernissen onder de werknemers.  Deze fouten gebeuren meestal door een menselijke fout langs één van beide kanten.  Maar wie heeft het bij het rechte eind?

Met het Traxgo systeem is dit voor altijd van de baan en kunt u met een gerust hart het einde van de maand tegemoet kijken.

Automatiseer uw HR-afdeling

Payroll management, personeelsplanning, vakantieplanning, opvolging van evaluaties, … Een geïntegreerd digitaal systeem neemt alle repetitieve taken over waaraan HR doorgaans uren per week besteedt. De geregistreerde uren kan u exporteren naar Excel of PDF.  Tevens kunt u de gegevens automatisch laten exporteren naar uw Traxgo ERP-pakket.

Interesse? Laat ons u helpen.

+32 56 49 35 87

Of e-mail ons via onderstaande knop. Wij helpen u met plezier verder.

Contacteer ons

Kosten besparen
Veiligheid waarborgen
Comfort verhogen

Vraag naar een
GRATIS DEMO!

× GRATIS DEMO

Stuur uw aanvraag door of
bel ons op +32 56 49 35 87

Doe een aanvraag