Personeelsplanning voordelen

Tijdregistratie en andere tools helpen bij de planning van uw personeel

Ontdek onze toepassingen

Voordelen van goede planningssoftware

personeelsplanning | personeelsadministratie | tijdregistratieEenvoudige personeelsplanning en uniformiteit

De ene brengt zijn werkbon op papier binnen op kantoor, een andere medewerker mailt het door, of nog een andere werknemer vergeet het door te sturen, …  Met de Traxgo planningssoftware en tijdregistratie werkt iedereen op dezelfde uniforme wijze. Geen discussies meer: alle informatie in één oogopslag. Het perfecte systeem voor een goede en efficiënte personeelsplanning. Op een zeer gebruiksvriendelijke manier plant u nieuwe taken in, of verplaatst u toegekende taken van medewerker als er moet worden bijgestuurd.

Planningssoftware ontdekken

Betere salarisverwerking

De correcte uitbetaling van uw werknemers is cruciaal in het creëren van een goede werksfeer.  Laattijdige of verkeerde uitbetalingen zijn één van de grootste ergernissen onder de werknemers.  Deze fouten gebeuren meestal door een menselijke fout langs één van beide kanten. Maar wie heeft het bij het rechte eind?

Met het Traxgo systeem zijn dergelijke problemen voor altijd van de baan en kunt u met een gerust hart het einde van de maand tegemoet kijken.

Automatiseer uw HR-afdeling met personeelsplanning

Payroll management, personeelsadministratie, vakantieplanning, opvolging van evaluaties, … Een geïntegreerd digitaal systeem neemt alle repetitieve taken over waaraan HR doorgaans uren per week besteedt. De geregistreerde uren kan u exporteren naar Excel of PDF.  Tevens kunt u de gegevens automatisch laten exporteren naar uw Traxgo ERP-pakket.

Meer informatie? Contacteer ons

Spreek een expert

+32 56 49 35 87

Of e-mail ons via onderstaande knop.
 Wij staan met ruim 20 jaar ervaring voor u klaar. 

Contacteer ons

Kosten besparen
Veiligheid waarborgen
Comfort verhogen

Vraag naar een
GRATIS DEMO!

× GRATIS DEMO

Stuur uw aanvraag door of
bel ons op +32 56 49 35 87

Doe een aanvraag