Planningssoftware

TraxOne, modulaire software voor een efficiënte planning

Ontdek onze toepassingen

Modulaire software voor een efficiënte planningMet onze modulaire software TraxOne tilt ook uw bedrijf de operationele planning van projecten naar een nog hoger niveau. In een oogopslag heeft u een volledig zicht op de lopende en/of afgeronde taken, hun actuele status, haalbaarheid van eventuele deadlines, of er al dan niet voldoende resources beschikbaar zijn, ... Deze uiterst efficiënte planningssoftware is inzetbaar door bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren.

Zoveel meer dan software voor planning

Een van de vele troeven is de mogelijkheid om direct te koppelen met track-en-trace informatie, waardoor de verantwoordelijke voor de planning te allen tijde zicht heeft op de realtime situatie en hij/zij snel kan bijsturen waar nodig. TraxOne werkt platformonafhankelijk en beschikt bovendien over een eigen app, waarmee medewerkers op het terrein de voor hen ingeplande taken rechtstreeks op hun smartphone kunnen raadplegen en werktijden kunnen registreren. Uitgevoerde taken - al dan niet door de klant ter plaatse afgetekend - worden overzichtelijk door het systeem opgelijst en kunnen vervolgens door uw administratie gemakkelijk worden gefactureerd.

Omdat wij bij Traxgo over een eigen team van software ontwikkelaars beschikken en wij de nodige expertise op het vlak van bedrijfssoftware in huis hebben, kunnen wij indien gewenst onze modulaire planningssoftware uitbreiden op maat van uw bedrijf, bijvoorbeeld door een koppeling te maken met een bestaand pakket. Door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen kan u met TraxOne heel wat tijd en geld besparen!

Ontdek onze planningssoftware